ייעוץ מיני
להרבה אנשים יש בעיה עם סקס בשלב כלשהו בחייהם.
יש אנשים שיכולים לעזור לעצמם. עבור אחרים, בעיות מיניות יכולות לגרום למצוקה ואומללות רבה.
מטפל מיני יכול לעזור לאנשים עם בעיות מיניות שונות.
טיפול ב: חוסר תשוקה קושי לחוות אורגזמה, כאב במהלך סקס או חוסר יכולת לקיים יחסי מין חודרים, קושי לקבל או לשמור על זקפה (אין-אונות), שפיכה מוקדמת ואיך ניתן לשלוט בשפיכה מוקדמת או בעיות שפיכה אחרות, בעיות נפשיות, טיפול באובססיה OCD, טראומה, חרדות.
גישות ושיטות טיפול: טיפול במוסיקה, CBT, טיפול ממוקד רגש, פסיכותרפיה טיפול זוגי, CFT טיפול ממוקד חמלה.
מה קורה במפגש טיפול מיני? מטפל מיני יקשיב לך באמפטיה וללא שפיטה לתאר את הבעיות שלך ולהעריך אם הסיבות.
הבעיות יכולות לנבוע : מסיבות פסיכולוגית, פיזיולוגיות או שילוב של השניים.
כל מפגש טיפולי הוא חסוי. אתה יכול לראות מטפל מיני בעצמך, אבל אם הבעיה שלך משפיעה גם על השותף שלך, זה יכול להיות טוב יותר עבור שניכם להשתתף.
לדבר על החוויות שלך ולחקור אותו יעזור לך להבין טוב יותר מה קורה ואת הסיבות.
המטפל יכול גם לתת לך תרגילים ומשימות לעשות עם השותף שלך בזמן שלך.
מפגשים נמשכים בדרך כלל עד 60 דקות.
המטפל עשוי לייעץ לך לקיים פגישות שבועיות או לראות אותם בתדירות נמוכה יותר, כגון פעם בחודש.
איך אני יכול למצוא מטפל מיני? אם יש לך בעיה מינית, זה רעיון טוב לראות רופא אורולוג או רופאת נשים בשלב הראשון כדי שהם יבדקו ויאבחנו כל סיבה פיזית.
חשוב לראות מטפל רשום מוסמך. כל המטפלים באר הינם מטפלים מיניים הינם מטפלים מינים מוסמכים, עם תעודות, הכשרה וניסיון רב בתחום, מציעים טיפול מיני מקצועי.
מה יכול לגרום לבעיות אורגזמה אצל נשים? מידע אודות בעיות שפיכה האם ניתן לשלוט בשפיכה מוקדמת?
גישור
הגישור שונה מייעוץ זוגי מכיוון שרוב הזוגות בוחרים לראות מגשר לאחר שניסיונם להגיע להסכמות נכשל.
מגשרים עובדים עם זוגות המעורבים בהתמוטטות המשפחה כדי להגיע להסדרים, או כדי לתכנן פרידה או גירושין, או לאחר פרידה או גירושין.
גישור יכול לסייע ליישוב מחלוקות על קשר והסדרי מגורים, תחזוקת ילדים, רכוש וכסף, מבלי להגיע לבית המשפט, ולסלול את הדרך להפרדה חלקה יותר.
זוהי סביבה ניטרלית ולא שיפוטית שבה ניתן לדון בנושאים באופן פרטי.
למה אני יכול לצפות בגישור? שלא כמו ייעוץ זוגי
גישור דורש בדרך כלל ממך ומהשותף שלך להשתתף בפגישות.
הגישור נותן לשני הצדדים את ההזדמנות לדבר בסביבה בטוחה ולהתמודד עם המעשיות הנולדות עם הפרדה.
המפגשים נמשכים כשעה וחצי.
בדרך כלל יש סביב ארבעה מפגשים אבל ייתכן שיש פחות או יותר, בהתאם למורכבות ומספר הנושאים הנידונים.
בסוף הפגישות המגשר יספק לך מסמך המפרט בבירור את ההצעות שברצונך להמשיך איתן.
מסמך זה נועד לאפשר לך לקבל ייעוץ משפטי אם תרצה, לפני שתסכים שההצעות מחייבות. גישור בדרך כלל עולה הרבה פחות מקרב משפטי ממושך ויקר לעתים קרובות.
איך גישור יכול לעזור לי?
גישור יכול לעזור לכל אחד מכם להציג את נקודת המבט שלך ולהישמע על ידי האחר, ולעזור לך להביע את הרגשות שלך ללא ויכוחים.
המגשר יסביר עקרונות משפטיים, ויחקור ויזהה אפשרויות שונות עם שניכם.
הגישור נועד לחזק את התקשורת ולעזור לך לקבל החלטות מושכלות משלך.
מגשרים אינם פותרים בעיות; הם עוזרים לאחרים לפתור אותם בעצמם. הפתרונות מושגים על ידי הנחיית סכסוכים באמצעות שורה של צעדים שנועדו לסייע להם בזיהוי אינטרסים אישיים, התבייתות על תחומים ספציפיים של קונפליקט, אפשרויות סיעור מוחות, פתרונות לבדיקת מציאות והיתכנות, ולאחר מכן בחירת הפתרונות משביעי רצון ביותר ותכנון יישום הפתרונות הנבחרים.
“להגיע לכן”, ממחישים כיצד עקרונות הגישור עזרו ביעילות לאנשים לפתור בעיות בכל רחבי העולם. ממריבות זוגיות, משפחתיות לסוגיות שכונתיות, לסכסוכים במקום העבודה, ועד חילוקי דעות בינלאומיים מושגי הגישור זהים.
להיות קשה עם הבעיה אבל רך עם האנשים: אדיבות, כבוד וסודיות ניתנים לכל המחלוקות.
האנרגיה בגישור מתמקדת בזיהוי ברור של הבעיות, ביצירת פתרונות ובבחינת מציאות, היתכנות ויכולות ליישום פתרונות אלה.
מגשרים מאמינים שהאנשים שהכי מצוידים לפתור בעיות הם אלה המעורבים ביותר. התוצאות מצביעות על כך שהסכמים שמערבים את המעורבים בסכסוך נוטים להחזיק מעמד טוב יותר ולטווח ארוך יותר מאשר בלעדיהם, הגיוני לעבוד כדי לתמוך במה שעזרת ליצור.
גישור הוא שירות, ייעוד, שליחות וכלי.
רלוונטי עבור האדם שרוצה לשמור על חבריו, הזוגיות שלו, משפחתו, רכושו, הכנסתו, והמדינאי שרוצה לשמור על השלום.
מגשר אדם חיצוני שעוזר לך למצוא פתרון מקובל על שני הצדדים.
פסיכותרפיה
גישות ושיטות טיפול של הפסיכותרפיה: פרוט מלא בבלוג באתר
CBT, פסיכותרפיה קיומית (אנליזה אקזיסטנציאלית), טיפול פרטני, טיפול במוסיקה, טיפול במשחק, טיפול באומנות, טיפול קבוצתי, טיפול זוגי או משפחתי.
אלימות
מאפייני אנשים אלימים ולמי הטיפול מיועד:
- טבע שליטה אדם זה אינו סוג החרוץ לקחת אחריות, אבל פריק אמתי כשמדובר בשליטה על אחרים.
- אובססיה לכוח בנקודה זו יש חפיפה מסוימת עם מספר אחד, למשל: שיש אוסף אקדחים, או מנוי לסוג כלשהו של תחמושת או מגזין צבאי או קהילה מקוונת. הוא או היא עשויים להיות גם אובססיביים עם אכיפת החוק. קשור: הוצאת הנשיכה ממשבר במקום העבודה
3. דעות אלימות אנשים אלה נוטים להאשים קורבנות ולהתענג בחדשות על הירי האחרון בבית הספר או במקום העבודה, הפצצה וכו ‘.
4. חוסר היכולת להסתדר עם אחרים אדם זה הוא לעתים קרובות גס רוח ולא אכפתי ומאשים את הבעיות שלו או שלה על אחרים.
5. פרנויה אמתית מאמינים כי אחרים מרעילים את הקפה שלהם, מעקב על הטלפון שלהם להקשיב לשיחות, וכו ‘. הם עשויים אפילו להאמין שאחרים עוקבים אחריהם.
6. נטייה לתבוע סוג זה של אדם הוא כל הזמן הגשת תביעות או תלונות רשמיות נגד שכנים ואחרים.
7. הקורבן לאנשים האלה יש הלך רוח של להאשים את הקורבן, אבל אז לשחק את הקורבן עצמם על ידי אף פעם לא לוקח קרדיט על הדברים הרעים שקורים להם; זה תמיד תוצאה של טיפשות של מישהו אחר.
8. שימוש תכוף בהפניות זדוניות הם אוהבים לומר דברים כמו זה הגיע לה, או, קארמה היא דבר נהדר והיא תחזור לנשוך אותו שלו.
9. כעס מתמשך נראה שהאנשים האלה תמיד זועפים על משהו. אבל זו אשמת כולם שלחץ הדם שלהם תמיד גבוה.
10. אורח חיים שהוא הכל מלבד מודע לבריאות אנשים אלה מעשנים ו / או שותים לעתים קרובות, מסתמכים על משככי כאבים כל הזמן, מכורים לכדורי שינה, אוכלים זבל כל הזמן והם האנשים האחרונים שתראו בחדר הכושר מבצעים מותים כבדים או לוקחים שיעור אירובי בעל השפעה גבוהה.
11. אישיות מוזרה הם המוזרים, אלה שמתבלטים. הם לא מוזמנים למסיבות שעמיתים לעבודה, שכנים, משפחה עורכים.
12. היסטוריית עבודה של פיטוריו או פוטרו לאחרונה. אובדן עבודה יכול לשלוח מישהו למים העמוקים מכמה סיבות: אובדן הכנסה, העובדה שהם הגדירו את עצמם על ידי עבודתם. האובדן הזה יכול לעורר זעם רצחני. זכור כי אדם שאינו מפגין את רוב התכונות האלה אינו בהכרח חסין להביא אקדח לעבודה ולירות באנשים. עם זאת, יותר פעמים מאשר לא, אדם אלים מראה את רוב התכונות הנ”ל.
טיפול לשליטה בכעסים ע”י טיפול ממוקד חמלה (CFT), שילוב של גישה התנהגותית קוגניטיבית עם גישות דינאמיות.
התמכרויות
טיפול ב: התמכרויות (להימורים, קניות, מסכים, קנאביס ועוד..) התנהגויות כפייתיות, חרדה, איבוד משמעות החיים, קשיים בזוגיות, במשפחה ובמקום העבודה, אי התמודדות עם מצבי לחץ, חסרי חוסן אישי ומשפחתי, קושי להתמודדות עם אתגרי החיים.
גישות ושיטות טיפול: קוגניטיבי התנהגותי, טיפול רגשי, טיפול קבוצתי. מיינדפולנס, דמיון מודרך, “שיטת 24 הצעדים” של אורית אלדר
מטפלים בהתמכרויות באתר אשה בונה
ייעוץ פרטני: מיועד למי שנמצא בצומת דרכים, שרוצה לשנות הרגלים וליצור שינוי בכל תחום בחיים. תוך שימוש העמקה והבנת הצרכים, מהן האמונות המגבילות והדרך להשגת המטרות החדשות. מתמקד בבניית הרגלים בריאים לאורך זמן, ויצירת איזון בחיים. טיפול קצר וממוקד. אדם עובר שינוי משמעותי ויוצר שינוי בשלושת מעגלי החיים: משפחה – מערכות יחסים, עבודה וחברה.
טיפול משפחתי והדרכת הורים: מיועד למשפחות שנקלעו מצבי משבר, שאחד מהילדים או בני המשפחה נקלע למעגל ההתמכרות ויוצר שינוי גם במעגל האישי וגם במעגל המשפחתי. שיפור היחסים ובניית קשרים המושתתים על אמון ושיתוף פעולה. שינוי הרגלים והתמדה. הצבת מטרות והדרך להשגתן.
טיפול זוגי: הקניית כלים להתנהלות זוגית. בניית חזון משותף ובו הערכים והחלומות המשותפים. יצירת תקשורת המבוססת על אמפטיה, קבלה של האחר.
מתי מומלץ לפנות לטיפול?
כאשר אתה מבין שהמשמעות, המילוי והשקט הנפשי, ההתמודדות של חייך וההתנהלות היומיומית והאושר הם תלויים ובאמצעות גורם חיצוני בלבד ואינך יכול אחרת: מסכים, אלכוהול, סמים, סקס, הימורים, שינה, שינוי לרעה בתחושה או הרגשה, ירידה בערך עצמי, ליקויים וקשיים בתפקוד במעגלי החיים, ירידה בחיוניות, לחץ, רצון “לברוח”, הסתגרות וחוסר שיתוף, מתחים, תחושה של אובדן שליטה.
הנחייה הורית
למי מתאים הטיפול?
- הורים שחיים בעבר הורים ששכלם תמיד שוכנים בעבר אינם יכולים לתקשר עם ילדיהם. ילדים שוכחים בקלות את עברם ותמיד חיים בהווה; לכן הם תמיד מאושרים. אנו תמיד נזכרים באירועים ובהתרחשויות של העבר וממשיכים לשאת בנטל החוויות הרעות שעמדו בפנינו בעבר. לכן, כאשר ילדים מנסים לדבר אתנו, אנחנו לא במצב להקשיב להם ולהבין אותם. לפיכך, עלינו תמיד לנסות לחיות בהווה.
- תקשורת וגישה שלילית כלפי הילדים כמו, ‘אתה לא יודע כלום’, ‘אתה חסר תועלת’, פוגעות בילדים מאוד. פציעות גופניות נרפאות, אך הכאב שנגרם במוחו של האדם אינו נרפא בקלות. אז אנחנו צריכים להיות תמיד חיוביים בגישה ובדיבור שלנו תוך כדי שיחה עם ילדים. הדיבור שלנו צריך להיות כזה שזה צריך לעודד ילדים.
- הורים שמסתרים את הטעויות והחסרונות של עצמם מול הילדים, קבלת הטעויות שלנו מפחיתה את הלחץ על המוח שלנו.
ילדים מפתחים כבוד אלינו. מאחר שילדים מנסים להתחזות להוריהם, גם הם לומדים לקבל את טעויותיהם ביושר.
כשאנחנו מסתירים את הטעויות שלנו, אנחנו נעשים מתוחים. ילדים מבינים את כל הטעויות שלנו. לכן, כאשר אנו לא מקבלים את הטעויות שלנו, הם מרגישים, “אמא ואבא שלי לא מקבלים את הטעויות שלהם, אז למה לי?” זה מפתח קרע עדין בין הילדים להורים.
- הורים שמתמקדים במה שאין בילד במקום במה שיש: כל הזמן מנסה למצוא פגמים בילדים, אם כל הזמן ננסה למצוא פגמים עם ילדינו תמיד נישאר מתוחים.
במקום זאת, עלינו לנסות להבחין בתכונותיהם הטובות ולהכיר בהן. כתוצאה מכך, גם ילדים מבינים ומקבלים את פגמי האישיות שלהם ככל שהזמן עובר ומנסים למגר אותם. אם נסתכל על המעלות של ילדינו במקום למצוא בהם פגמים, תמיד נישאר במצב של אושר.
- הורים ששומרים על תדמיתם (מעמדם החברתי \ מקצועי) האישי מול הילדים, הורים רבים מקפידים לשמור על תדמיתם ביחס למעמדם בחברה גם בשיחה עם ילדיהם. הורים לעולם לא יוכלו לתקשר ביעילות עם ילדיהם אם יש להם גאווה במוחם על העמדה שהם תופסים בחברה. במצב כזה, ההורים נמצאים תחת לחץ והילדים מתעלמים מהם. הורים צריכים להתנהג בטבעיות עם ילדיהם ולשכוח את הקריירה שלהם ואת מעמדם בחברה. רק אז הם יוכלו להישאר מאושרים ולגדל את ילדיהם ביעילות.
- הורים שלא מתאימים את שפת הדיבור שלהם לרמת הבנת הילד וגילו, לא להסביר כראוי הכל חייב להיות מוסבר לילדים כראוי. תוך כדי דיבור עם ילדים עלינו לרדת לרמתם; רק אז, הילד יכבד אותנו ויקשיב לנו. עם זאת, בגלל האגו, ההורים אינם ששים לרדת לרמה של הילדים תוך כדי דיבור איתם ולכן, הילדים אינם מכבדים ומקשיבים להם. זה מפתח מתח במוחם. הורים חייבים להבין שהם יכולים למזער את הלחץ שלהם אם הם מתקשרים עם ילדים על ידי ירידה לרמה שלהם.
- חוסר תקשורת עם ילדים אף אחד אינו זמין להקשיב לבעיות העומדות בפני הילדים. ההורים עסוקים בעבודתם, בעוד שהמורים דואגים רק להשלים את תוכנת הלימודים שלהם. כתוצאה מכך, ילדים מבולבלים נפשית. הם מאבדים כבוד ואמונה בהוריהם. ההורים לחוצים כי הילדים לא מקשיבים להם. דיבורים מזדמנים מאחדים ביניהם. לכן, זה מאוד חיוני, על ההורים לקחת את הזמן לשבת ולדבר כלאחר יד עם ילדיהם לפחות 15 דקות מדי יום. זה יעזור למזער את הלחץ ויביא לאושר.
- ציפיות גבוהות ילדים אינם אוהבים כאשר אנו משוחחים איתם עם ציפיות במוחנו. מכיוון שהאגו שלהם הוא פחות, הם מיד תופסים תנודות של ציפיות. אנחנו צריכים לשוחח איתם בלי שיהיו לנו ציפיות. אהבה קיימת במקום שבו אין ציפיות. לכן, במקום לצפות ש’ הבן שלי ידאג לי בגילי המבוגר, הוא ישמור וישפר את המוניטין שלי בחברה’, רצוי לחשוב מה יעשה את הבן של מאושר ולא מה יעשה אותי מאושר.
גישות ושיטות טיפול: פסיכותרפיה אישית, פסיכואנליטית (”טיפול דינאמי”), טיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT), תצפית בבית המשפחה, בניית חזון, רמזור גבולות משפחתי וזוגי, מודל “הקשבה יעילה”
ייעוץ קדם נישואים
למי מתאים?
ייעוץ לפני הנישואין הוא סוג של טיפול זוגי שיכול לעזור לך ולבן זוגך להתכונן לנישואין.
זה נועד לעזור לך ולשותף שלך לדון בכמה נושאים חשובים: החל מכספים לילדים, זיהוי אזורי קונפליקט פוטנציאליים ולצייד אותך ואת השותף שלך בכלים לניווט בהם בהצלחה, לעזור לך לבנות בסיס חזק לנישואין.
טיפול במגוון תחומים:
תכנון פיננסי: ההחלטה כיצד לנהל את הכספים שלך מראש יכולה לעזור למנוע בעיות בהמשך הדרך.
אמונות, ערכים ודת: שיתוף האמונות, הערכים והרגשות הדתיים שלך עם בן זוגך יכול לעזור לטפח הבנה וכבוד טובים יותר.
תפקידים בנישואין: חשוב לדון בתפקידים שאתה מצפה מעצמך ומבן זוגך לשחק בנישואין שלך כדי למנוע קונפליקטים בהמשך.
פעילויות וזמן איכות יחד: את והשותף שלך יכולים לדון באופן שבו אתם מתכננים לבלות יחד ובאילו פעילויות אתם נהנים לעשות יחד.
גידול ילדים: זוגות לפעמים מבינים לאחר החתונה כי הם לא באותו הראש על אם הם רוצים להביא ילדים לעולם, וכמה חשוב להחליט מראש אם אתה רוצה ילדים ואיך אתה רוצה לגדל אותם.
יחסים משפחתיים: ייעוץ לפני קדם ריטואל יכול להציע לך הזדמנות להיות כנה לגבי היחסים שלך עם המשפחה המורחבת שלך, כמו גם כל חששות שיש לך לגבי המשפחה של בן הזוג שלך.
תקשורת נכונה: למד תקשורת בונה: “שותפים לומדים להעביר את עמדותיהם בבירור מבלי לתקוף או לחמש את האחר.
פיתוח מיומנויות ליישוב סכסוכים: ייעוץ לפני הספירה מלמד אותך ואת השותף שלך מיומנויות פתרון בעיות ופתרון סכסוכים. “בתחילה, תקשורת מובילה לעתים קרובות לקונפליקט, אבל עם הזמן, זוגות יכולים לנהל דיונים קונסטרוקטיביים יותר”,
התמקד בהיבטים החיוביים: עזרה בלהתמקד בהיבטים החיוביים של מערכת היחסים שלך ולא בשלילי.
לחסל התנהגות לא מתפקדת: מזהה התנהגויות ודפוסים לא בריאים במערכת יחסים ולעזור לך לתקן אותם.
בניית תהליכי קבלת החלטות: עוזר לך ולשותף שלך לפתח תהליכי קבלת החלטות בריאים ושוויוניים.
להקל על פחדים הקשורים לנישואין: אם אתה או בן זוגך מודאגים לגבי מה חיי הנישואין יהיו כרוכים, ייעוץ לפני הנישואין יכול לעזור לך לדון בנושאים חשובים ולתת לך קצת בהירות.
שיטות טיפול מקובלות:
- טיפול ממוקד רגשית (EFT) מטרתו לשפר את הקשר בינך לבין בן זוגך, מה שמוביל לתקשורת טובה יותר ולמערכת יחסים חזקה יותר.
- טיפול זוגי (NLP) פסיכודינמי בוחן את הבעיות הבסיסיות המניעות מחזורי אינטראקציה. זיהוי וטיפול בגורמים כמו תקוותיך לקרבה, אהבה והערכה ופחדים מפני נטישה וחוסר שביעות רצון יכולים לעזור לך ולשותף שלך להבין טוב יותר ולקבל זה את זה.
- פסיכותרפיה: ,CBTפסיכותרפיה קיומית (אנליזה אקזיסטנציאלית), טיפול פרטני, טיפול במוסיקה, טיפול במשחק, טיפול באומנות, טיפול קבוצתי, טיפול זוגי, משפחתי.
טכניקות בשלבים הראשונים של ייעוץ לפני הנשואים, את ובן זוגך עשויים להיות מוערכים, הן בנפרד והן יחד. במהלך הייעוץ, שניכם תעודדו לחלוק חוויות חיים ואירועים, אשר יכול לעזור לשפוך אור על הציפיות והמניעים שלך במערכת יחסים.
מטרת הייעוץ קדם נישואים?
המשמעות של ייעוץ קדם נישואים הוא “להקדים תרופה למכה”
מסייע בזיהוי אמונות ונקודות הליבה, החוזק, החולשות, במניעים, בסדרי העדיפויות בתיאום ציפיות מציאותיות לנישואין, בתכנון העתיד ובהכרעה בדרכים שבהן יתמזגו חייכם במגוון תחומים, עוזר לבנות בסיס חזק לנישואין, מזהה תחומי תאימות ואזורי בעיה הפוטנציאליים של כל אחד מבני הזוג בנפרד ושל שניהם יחד, זיהוי וחקירת אירועי חיים משמעותיים וחוויות ילדות מוקדמות, המשפיעות על מערכת היחסים וכיצד כל אחד מבני הזוג מתייחס לשני.
בני זוג בוחרים לעתים קרובות זה את זה מסיבות שאינן מודעות רק לאחר עיבוד נוסף הם עשויים להבין כיצד היבטים מוכרים של בן זוגם מתייחסים לקונפליקטים לא פתורים בעבר.
זוגות נוטים לפנות לטיפול כשהם במשבר והיחסים מוגבלים. זה אומר שבני הזוג כבר מקוטבים, וכל אחד מבני הזוג הוא פוזה הגנתית, מה שמקשה על תקשורת ולהתקדם ביעילות, המשמעות של ייעוץ קדם נישואים הוא “להקדים תרופה למכה”
טיפול זוגי:
טיפול ב: משבר לאחר בגידה, הילד הראשון, שבע השנים, שכול של אחד ההורים או ילד, גיל ה 40, הקן המתרוקן, מעבר מגורים או שיפוץ כללי, משבר כלכלי או על רקע פשיטת רגל, המשפחה המורחבת (חמה\כלה), על רקע דת ותרבויות שונות.
גישות ושיטות טיפול: כל השיטות הפסיכותרפיה ויתר השיטות באתר, שילוב שלהם.
טיפול אישי:
טיפול ב: חרדה, דכאון, טראומה, חוסר בטחון, חוסר יכולת ממוש וביטוי עצמי מבחינה אישית, חברתית, זוגית, מקצועית, אקדמית, תקיעות, בדידות.
גישות ושיטות טיפול: כל השיטות הפסיכותרפיה ויתר השיטות באתר, שילוב שלהם